Som avslutning på denna fantastiska dag bjuder vi in till en bankett som i år kommer att vara på anrika Solliden på Skansen.

Banketten kommer att inledas klockan 19 med fortsatt mingel och nätverkande mellan studenter och företagsrepresentanter. Därefter slår vi oss ner för en smakfull trerätters-meny skapad av sollidens duktiga kockar. Utan att avslöja för mycket så kan vi berätta att kvällen kommer bjuda på underhållning i olika former, något du inte vill missa!

Klädseln för kvällen kommer att vara fin och formell, i detta fall kostym för herrar och långklänning för damer (mellan klädkoderna mörk kostym och smoking). När middagen har avslutas stannar vi kvar på Skansen för att fortsätta den roliga kvällen på dansgolvet. Vid midnatt avslutas vår kväll på Skansen, då de som önskar kan fortsätta ut i natten. För studenter kommer biljettförsäljningen att öppna mot slutet av oktober.

Som företag kan ni kontakta er företagsansvariga för mer information, alternativt maila till e-day@sofre.se. Välkomna till en oförglömlig kväll!