Kundtjänst hos Klarna, Boxer eller Tradera

Vill du kick-starta din karriär på ett häftigt ungt företag med härliga kollegor? Kanske är du intresserad av teknik, försäljning eller siffror och tycker om att hjälpa andra samtidigt som du bygger ditt CV med viktiga förmågor? Då är du välkommen att söka till kundtjänst hos oss på Manpower. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Du kommer med din grymma personlighet och din härliga inställning, kunskapen och verktygen får du!

Läkemedelsbranschen

Har du ett tekniskt intresse och gillar ordning och reda? Är du dessutom nyfiken på läkemedelsbranschen? Då är detta en chans för dig! Hos oss kan du få erfarenhet av att jobba på ett stort familjärt läkemedelsföretag i en aktiv och trevlig miljö. Tycker du även om att kunna arbeta fysiskt eller mer detaljinriktat? Vi erbjuder ett varierat arbete där det finns struktur och samtidigt en flexibilitet. Här trivs du som är ordningsam, nyfiken och framförallt vill lära dig!

Administration inom lager och logistik

Har du tidigare erfarenhet av lager och trivs i den miljön samtidigt som du vill utveckla dina kunskaper vidare? Tycker du om ordning och reda och är den som håller koll på det mesta? Har du även god systemvana och ett sinne för struktur? Då är du välkommen att söka till oss. Vi söker dig som vill jobba i lager och samtidigt kan ta en administrativ roll och vara behjälplig med dokumentation etc.

Extrajobb hos Manpower Student

Studerar du i dagsläget och vill fylla ut din vardag med ett roligt extrajobb? Manpower erbjuder massor av roliga extra-tjänster till dig som tycker om att arbeta fysiskt och trivs i en rörlig miljö, är pysslig och noggrann av dig eller gillar att hjälpa människor på olika sätt. Det viktiga är att du är driven, ordningsam och serviceinriktad. Välkommen att bli en del av Manpower idag erbjuder vi extrajobb inom administration, lager och logistik, reception och kundtjänst!

 

Vill du jobba i jul hos Manpower student inom reception/internservice?

Studerar du i dagsläget och vill fylla på din kassa till årets fattigaste månad? Då har vi lösningen till dig. Vi söker nu studenter som vill arbeta under julperioden 17/12-7/1 (ej röda dagar) inom reception, konferens och internservice. Kom till Manpowers monter och lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig!